terug

AOC: betaalbaar 4K sRGB beeldscherm

Beeldschermproducent AOC lanceert twee nieuwe schermen van 81,3 cm (32″) met UHD- en QHD-resolutie.
Q3277PQU_front_high_liquid_design
Het gaat om
de AOC U3277PQU met AHVA-IPS-paneel van 3840 x 2160 pixels en
de AOC Q3277PQU met AMVA-paneel van 2560 x 1440.
Beide monitoren combineren een hoge resolutie met een extra groot scherm. Zo krijgen thuisgebruikers, fotobewerkers, ontwerpers en andere professionals toegang tot een zeer gedetailleerd en extra groot beeld. De monitoren zorgen voor minder belasting aan de ogen en meer kijkcomfort dankzij onder andere de Flicker FREE-technologie.

De AOC U3277

Met 81,3 cm (32″) bieden de AOC U3277PQU en de AOC Q3277PQU twee nieuwe opties voor een groot scherm met een hoge resolutie. De U3277PQU heeft een AHVA-IPS-paneel met een 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 pixels, dit is vier keer zoveel als een standaard Full HD-scherm. Zo verschijnen foto’s, tekst, games en andere media veel scherper en gedetailleerder op het scherm. Ook Full HD-video’s zien er op het UHD-scherm nog scherper uit. De Q3277PQU en het QHD AMVA-paneel bieden je ook beeld op hoge resoluties zonder een moderne 4K-kaart. De QHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels zorgt voor een veel hogere pixeldichtheid van Full HD-schermen in hetzelfde formaat. Beide modellen bestrijken 100 procent van het sRGB-kleurenspectrum (8 bit+FRC, 1 miljard kleuren) en hebben brede kijkhoeken en hoge helderheidsniveaus (U3277PQU: 350 cd/m², Q3277PQU: 300 cd/m²). Veeleisende thuisgebruikers, fotografen, ontwerpers en andere professionals profiteren van scherp beeld in levendige kleuren. Dankzij het grote formaat is het tegelijkertijd bekijken van meerdere vensters of media ook geen enkel probleem meer.
Rijk aan features, prettig voor de ogen
Met Picture-in-Picture en Picture-by-Picture kunnen gebruikers optimaal gebruik maken van de extra schermruimte en beelden van twee bronnen tegelijk bekijken. De twee monitoren beschikken daarnaast over Flicker FREE-technologie van AOC om de ogen niet te veel te belasten tijdens lange kijksessies. Flikkering is een flitseffect dat plaatsvindt als de controller voor de LED-achtergrondverlichting van de monitor de helderheid aanpast terwijl het scherm wordt ververst. Dit kan leiden tot vermoeidheid aan de ogen. Flicker FREE helpt om deze flikkeringen te verminderen en is zo beter voor de ogen.
Elegant en veelzijdig
De paneeltechnologie in de U3277PQU en de Q3277PQU is verpakt in een aantrekkelijk frame, dat aan de muur kan worden gemonteerd (VESA 100 x 100) of op de meegeleverde stabiele, ergonomische standaard kan worden gezet. De standaard biedt allerlei verstelmogelijkheden, bijvoorbeeld voor de hoogte (180 mm), de scharnering, de kanteling en de draaivoet. Beide monitoren bieden wat betreft de aansluitingen een groot aantal opties, zoals DisplayPort, HDMI (MHL voor rechtstreekse weergave en het opladen van mobiele telefoons of tablets), DVI, VGA en een USB 3.0-hub voor data-overdrachten of het opladen van USB-apparaten. De U3277PQU heeft daarnaast een geavanceerde HDMI 2.0-aansluiting voor het soepel afspelen van UHD-video’s tot wel 60 frames per seconde.
U3277PQU_back_to_left