Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Albelli breidt portfolio uit met foto afdrukken

Vanaf heden is het ook mogelijk om foto’s en vergrotingen af te drukken op fotopapier bij Albelli. De van origine fotoboekenproducent wil met de uitbreiding van haar portfolio nog meer diversificatie bieden in het huidige aanbod van producten en daardoor haar marktaandeel vergroten. Met de lancering van foto afdrukken wordt het voor de consument nog eenvoudiger om alle fotoproducten bij één aanbieder af te drukken.

1133

Foto afdrukken belangrijke productcategorie

Onderzoek* toont aan dat het afdrukken van foto’s, ondanks een lichte daling, nog steeds een van de populairste productcategorieën in West-Europa is. Het portfolio voor foto afdrukken bij Albelli wordt volgens de laatste trends ingestoken; meer vierkante formaten en binnenkort ook in Polaroid-stijl. Met de introductie van foto afdrukken voorziet Albelli dus in de behoefte van de consument en streeft het bedrijf naar het vergroten van het aantal koopmomenten bij de bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten.

De foto’s worden glanzend of mat en met of zonder witte rand afgedrukt op Fujifilm Supreme Archive Paper van hoogwaardige kwaliteit in verschillende formaten. Digitale fototoestellen en mobiele telefoons hanteren gewoonlijk een verhouding 3:4, wat overeenkomt met de formaten 10×13 en 13×17. Maar ook het klassieke fotoformaat 2:3 is verkrijgbaar, dit komt overeen met de formaten 10×15 en 13×19. Met de opkomst van Instagram is ook de vierkante foto erg populair en is het dus mogelijk om foto’s 1:1 vanaf de mobiele telefoon af te drukken op de formaten 10×10 en 13×13. Uitvergrotingen van foto’s zijn mogelijk op 13×18, 15×20 en 20×30.

Het eenvoudig te gebruiken fotoprogramma is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals computer, tablet en smartphone. Na het uploaden van een foto kiest het fotoprogramma automatisch het beste afdrukformaat. Meer informatie over foto afdrukken is te vinden op de volgende pagina.