Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Adobe Lightroom 6.6/CC 2015.6 en Camera Raw 9.6 beschikbaar

Guided UprightAdobe heeft een aantal updates klaarstaan voor gebruikers van Lightroom en Camera Raw die voornamelijk eerdere bugs oplossen en camera- en lensprofielen en raw support toevoegen. Voor gebruikers van Lightroom CC en Camera Raw 9.6 is nu ook de Guided Upright functie toegevoegd.

Raw support voor de volgende camera’s is toegevoegd:

  • Canon PowerShot G7 X Mark II
  • Leica M-D (Typ 262)
  • Nikon COOLPIX B700
  • Panasonic DMC-GX85 (DMC-GX80, DMC-GX7MK2)

Ook zijn er nu passende kleurprofielen voor de Pentax K-3 II, K-1 en 645Z camera’s en is er tethered support voor de Canon EOS-1D X Mark II, de EOS 80D en EOD 1300D.

Guided-uprightAls toevoeging op de al aanwezige Upright tool, voegt Adobe daar nu de Guided Upright tool aan toe. Deze nieuwe functie maakt het makkelijker beelden recht te zetten als duidelijke horizontale en verticale lijnen ontbreken. Guided Upright geeft de gebruiker de mogelijkheid om zowel horizontale als verticale lijnen direct op de afbeelding de tekenen, waarna Upright de afbeelding transformeert naar deze ‘guides’.

Meer informatie over toegevoegde lensprofielen en functionaliteit is hier te vinden of kijk onderstaande video voor een uitleg over Guided Upright.


Bekijk ook deze items