terug

OmgevingsCongres: Jouw leven in 3D

Wanneer:
31 mei 2018 hele dag Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-05-31T00:00:00+02:00
2018-06-01T00:00:00+02:00
Waar:
Veerensmederij
Amersfoort
Nederland
Kosten:
€295,00
Contact:
Stichting OmgevingsPlatform

omgevingscongres omgevingswetHoe gaat de cultuur veranderen waarin je werkt? Hoe ga je beter en anders samenwerken met andere afdelingen, met bedrijven en met inwoners? De cultuurverschillen tussen overheid, bedrijfsleven en particulieren zijn enorm. Door de Omgevingswet zijn we genoodzaakt meer samen te gaan werken, maar hoe pak je dat aan?

Dat komt aan de orde tijdens het tweede OmgevingsCongres op 31 mei in de Veerensmederij in Amersfoort. Het congres wordt georganiseerd door de Stichting OmgevingsPlatform. Deze stichting heeft als doel: partijen bij elkaar brengen en inspireren tot een goede samenwerking in de toekomst.
Het programma dat voor deze dag is samengesteld laat al zien dat hier serieus mee wordt omgegaan. Ambitieus en met sprekers met een drive.

Het thema is dit jaar: Jouw leven in 3D. Wat heeft 3D te maken met de Omgevingswet? Eigenlijk alles. 3D printen zet de wereld van produceren op zijn kop. Inmiddels kunnen we ook huizen en bruggen printen. Dit resulteert in een compleet ander proces en andere manier van samenwerken. In dit congres gaan we leren hoe we die inzichten kunnen toepassen bij de introductie van de Omgevingswet.
1D – een nieuwe Omgevingswet, we doen alleen wat strikt nodig is
2D – beter samenwerken, om een beter gedragen resultaat te krijgen
3D – buiten naar binnen halen, waarbij inwoners en bedrijven zelf (mede)verantwoordelijkheid nemen voor hun fysieke leefomgeving.

Wie straks te maken krijgt met de Omgevingswet doet er goed aan om aanwezig te zijn tijdens het OmgevingsCongres. Laat je inspireren door de sprekers en ga met elkaar in gesprek over ervaringen en samenwerken.

Alle beschikbare informatie staat op de congreswebsite: www.omgevingscongres.nl.