terug

Managementsymposium en ALV 2017

Wanneer:
8 juni 2017 @ 09:30 – 17:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2017-06-08T09:30:00+02:00
2017-06-08T17:00:00+02:00
Waar:
IFV in Arnhem
Kosten:
voor leden gratis, voor niet leden € 150,-- excl
Dit jaar zal het managementsymposium worden gehouden in de Brouwerzaal van het Instituut Fysieke Veiligheid in Arnhem. Deze locatie staat centraal voor de veiligheid in het fysieke domein, een onderwerp dat ook binnen het BWT steeds belangrijker wordt. Vanuit het IFV zullen we worden meegenomen in het kunnen bereiken van de doelen die de Omgevingswet beoogt, en kijken we onder andere naar de in samenwerking opgestelde handreiking brandveiligheid niet zelfredzame inwoners.
Door de Omgevingswet wordt het doel belangrijker dan de regel. Maar hoe je de initiatiefnemer en zijn omgeving kunt overtuigen dit doel centraal te stellen leren we van Joyce Oomen de techniek van Storytelling. Storytelling gaat over het overbrengen van de boodschap. Van visie, naar plan, naar overtuiging en draagvlak.  Daarnaast wordt u uiteraard ook bijgepraat over de laatste stand van zaken rond de private kwaliteitsborging en de impact van de aangenomen amendementen.
Een kort onderdeel van het managementsymposium is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. In dit gedeelte hebben de vertegenwoordigers van de gemeentelijke leden en de GOL (Gemeenschappelijke Openbare Lichamen) leden stemrecht. Het managementsymposium van de Vereniging BWT Nederland is daarnaast natuurlijk de uitgelezen kans om op managementniveau met elkaar te netwerken over alle ontwikkelingen binnen het Bouw- en Woningtoezicht. Hier is ook voldoende ruimte voor opgenomen in het programma, en de prachtige locatie zal hier zeker positief aan bijdragen.

Het IFV vindt u aan de Kemperbergerweg 783 te Arnhem. De locatie is het beste te bereiken met de auto, maar vanaf Centraal Station Arnhem rijdt ieder kwartier een bus (buslijn 9 richting Schaarsbergen/Heidekamp) Hier stapt u uit bij Museum 40-45.
De toegang voor persoonlijke leden en maximaal twee personen per gemeentelijk of GOL lid of geassocieerd lid is gratis. Overige personen zijn ook welkom tegen betaling van € 150,– excl. btw per persoon.

Voor meer informatie, kijk hier