terug

Jaarlijkse congres Stadswerk regio Gelderland/Utrecht

Wanneer:
20 maart 2013 @ 14:30 – 17:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2013-03-20T14:30:00+01:00
2013-03-20T17:00:00+01:00
Waar:
Stadhuis Apeldoorn
Marktplein 1
7311 LG Apeldoorn
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Stadswerk regio Gelderland/Utrecht

Het bestuur van Stadswerk regio Gelderland/Utrecht nodigt u van harte uit op het jaarlijkse congres dat 20 maart 2013 ‘s middags in het stadhuis van Apeldoorn voor de 6e keer wordt gehouden. Het thema is dit jaar: “EMVI, tenzij ……… Aanbesteden doe je samen!”

Het congres heeft tot doel de samenwerking tussen de overheid en de markt binnen ons vakgebied te stimuleren. De nieuwe initiatieven in deze samenwerking die we gaan bespreken  bieden kansen in deze economisch moeilijke tijd.

Het programma is daarom uitermate van belang voor vakmensen, projectleiders en managers van zowel gemeenten als marktpartijen. Juist deze mix van deelnemers geeft het congres meerwaarde en biedt het kansen om met elkaar (en niet zoals zo vaak, over elkaar) te praten over het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Net als voorgaande jaren bieden wij u een interessant programma waarin de meest recente ontwikkelingen in de samenwerking worden besproken en open gediscussieerd kan worden over de relatie tussen opdrachtnemer en opdrachtgever.

Het congres wordt u aangeboden door Stadswerk, Bouwend Nederland Regio Oost,  Regieraad Bouw Oost-Nederland en de gemeente Apeldoorn is gratis en u krijgt  een inspirerende dag  die u op de hoogte brengt van de nieuwste kansen die de samenwerking brengt.

Eind februari volgt meer informatie over dit congres met het complete programma en de onderwerpen van de workshops. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden. Wij verzoeken u tenslotte vriendelijk, voor zover van toepassing, ook uw collega’s op de hoogte te brengen en 20 maart alvast te reserveren in uw agenda.