terug

DAG VAN DE STAD

Wanneer:
29 oktober 2018 hele dag Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-10-29T00:00:00+01:00
2018-10-30T00:00:00+01:00
Waar:
Wagenwerkplaats in Amersfoort
Kosten:
GRATIS/€95

Iedereen die in Nederland werkt aan de ontwikkeling van de stad en stedelijke regio’s komt bij elkaar op één dag. Dát is de Dag van de Stad op maandag 29 oktober in de Wagenwerkplaats in Amersfoort. De Dag van de Stad wil inspireren, informeren, agenderen, verbinden en bouwen met elkaar.

Deze tweede editie van het congres heeft als thema ‘De stad in balans’. Hoe zorgen we voor een goed evenwicht tussen uiteenlopende belangen in onze groeiende steden en stedelijke regio’s? Tussen bezoekers en bewoners? Tussen steen en groen? Tussen welvaart en welzijn? En hoe kunnen we daar samen aan bijdragen? U hoort en ervaart het in last lectures door topsprekers op het hoofdpodium, in elf deelcongressen en speciale excursies.

Toonaangevende sprekers in hun vakgebied hebben al toegezegd een bijdrage te leveren, zoals vermaard architect Francine Houben, goeroe van de energieneutrale samenleving Marjan Minnesma en de New Yorkse stadsvernieuwer Robert Hammond. Speciale gast is BZK-minister Kajsa Ollongren.

Schrijf snel in 
Het aantal kosteloze inschrijvingen is beperkt. Daarna betaalt u € 95,- voor het bijwonen van de Dag van de Stad. Schrijf dus vooral snel in!

Op de website www.dedagvandestad.nl vindt u alle informatie over het programma, de sprekers, de thema’s, inschrijfvoorwaarden en het inschrijfformulier.