Pf heeft een speciale  aanbieding voor jou! Leuk om jezelf mee te verwennen of een fotografieliefhebber mee te verrassen!

Profiteer nu van deze actie en ontvang 1 jaar Pf thuis in de brievenbus voor slechts € 29,99!

Ik wil dit abonnement cadeau geven: Klik hier

In het komende nummer van Pf Fotografie Magazine:

In Pf #3 brengen we zes zeer interessante portfolio’s. Justine Tjallinks maakt bijzondere schilderachtige portretten gebaseerd op de Hollandse schilderkunst. Paul Cupido is in zijn Japanse geïnspireerde fine-art fotografie op zoek naar het boeddhistische begrip van de leegte. Thirza Schaap verzamelde plastic langs het strand en maakte daar kunstzinnige sculpturen van. Kim Boske doopte haar natuuropnamen in een bad met blauwe natuurkleuren, met unieke resultaten. Richard Westerhuis fotografeert het menselijk lichaam met zijn tekortkomingen en kwetsbaarheid. En tenslotte brengen we Antonio Faccilongo die de World Press Photo Story of the Year 2021 won met zijn bijzonder emotionele serie Habibi over liefde in oorlogstijd.

Naast deze mooie portfolio’s hebben we maar liefst zes educatieve rubrieken die van groot nut zijn voor de fotograaf: Branding, Camera, Compositie, Creativiteit, Project, en Workflow. Tevens brengen we een diepgaand essay over de historische stijlen in de fotografie. En zoals in elk nummer hebben we drie talentvolle debutanten.