Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: De Zeiss VR ONE Plus voor smartphones

ZEISS VR ONE Plus_3De Zeiss VR ONE Plus is een update van de VR ONE bril. Een van de belangrijkste toevoeging an de nieuwe Virtual Reality bril is de universele smartphone lade die geschikt is voor een Android of iOS-smartphone met een schermgrootte tussen de 4,7 en 5,5 inch.

ZEISS VR ONE Plus_1De Zeiss VR ONE Plus komt met hoogwaardige optiek en ergonomie. Door het innovatieve optische ontwerp is het handmatige aanpassingen voor verschillende oogpupil afstanden (PD) niet nodig. De zogenaamde ‘eye-box’ zorgt voor en helder beeld over het gehele zichtveld, zelfs wanneer de VR bril niet optimaal is gepositioneerd en brildragers kunnen gewoon hun bril blijven dragen onder de ZEISS VR ONE Plus.

Naast de universele lade voor verschillende smartphones heeft de VR ONE Plus nog een aantal verbeteringen. De VR ONE Plus wordt geleverd met een verwijderbare hoofdband die gebruikers is staat stelt om de VR bril te configureren afhankelijke van hun kijkgedrag. Het foam aan de binnenkant van de VR bril is vervangbaar en kan worden gewisseld en de lenzen van de VR bril kunnen nu ook worden gereinigd met een microvezel doek aan de achterzijde, door het verwijderen van de witte cover.

ZEISS VR ONE PLus_4De ZEISS VR ONE Plus is een open platform VR bril en dankzij de samenwerking tussen Google en ZEISS is het nu voor gebruikers gemakkelijker dan ooit om apps te ontwikkelen via de Google Cardboard SDK software. Door met een smartphone de Google gecertificeerde speciale ZEISS VR ONE Plus QR code te scannen wordt het beeld van een Virtual Reality app op de smartphone automatisch geoptimaliseerd voor de ZEISS VR ONE Plus.

De ZEISS VR ONE Plus komt begin augustus beschikbaar voor € 129,00. Voor meer informatie over de VR ONE Plus, bezoek die speciale website van Zeiss.


Bekijk ook deze items