terug

VROAAM! Nu ook voor fotografen

Op donderdag 31 maart 2011 vindt de derde editie plaats van VROAAM!, dè carrieredag voor creatieven! Dit jaar wordt het event medegeorganiseerd door de Fotografen Federatie en PANL en dat betekent uiteraard dat het programma-aanbod ook toegespitst is op fotografen.
Op VROAAM! ontmoeten studenten en starters alles en iedereen die maar van enig belang kan zijn voor zijn/haar carrière. Er is een uitgebreid podiumprogramma waar succesvolle fotografen en ontwerpers uit verschillende disciplines zullen vertellen over hun dagelijkse beroepspraktijk en inspiratie talks houden. Zo spreken ontwerper/art-director Martin Pyper en fotograaf Ruud Baan, over de samenwerking tussen art-director en fotogaaf en geeft advocate Lisette Varossieau een lezing over social media en de concequenties 
daarvan op portret en auteursrecht. Er tevens gratis workshops en trainingen en een infomarkt met verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast zijn er circa 120 senior professionals om portfolio’s mee te bespreken. 
Aanmelden voor de dag en de portfoliogesprekken vanaf 15 februari 13.00 uur op: www.vroaam.nl