terug

Van der Marel blij met Eizo beeldscherm

Ootmarsum © 2007 Elmer van der Marel
Ootmarsum © 2007 Elmer van der Marel

Elmer van der Marel won met zijn inzending vorig jaar de Pf Portfolioprijs en als prijs ontving hij van sponsor Eizo een prachtig Eizo beeldscherm. Tot op heden is Van der Marel erg blij met het scherm. “Ik gebruikte voorheen vooral mijn laptopscherm of mijn oude Eizo-scherm om mijn beelden te bekijken, ik was dus al Eizo fan. Het scherm dat ik heb gewonnen is net een beetje groter dan mijn oude scherm. Dat is prettig werken. Als ik heel eerlijk ben, vind ik mijn oude Eizo-scherm wel iets mooier dan het scherm dat ik heb gewonnen. Dat was geen led-scherm waardoor deze net iets scherper was. Het licht van mijn oude scherm vond ik ook net wat mooier. Minder fel ofzo. Dat wil niet zeggen dat ik niet blij ben met mijn gewonnen Eizo-scherm hoor. Absoluut niet! Ik ben er heel erg blij mee en hij bevalt me erg goed. Ik zou hem zeker aanbevelen.”
Ook de winnaar van dit jaar krijgt een prachtig Eizo-scherm. Deze wordt uitgereikt op maandag 12 januari tijdens de Donkere Kamer in Amsterdam.