terug

Vakverenigingen samen verder als Master Photographers Network

Foto: © Stefan Kemper

De verenigingen voor vakfotografen DIPP en Colour Art Photo hebben de krachten gebundeld en gaan verder als een vereniging: de Master Photographers Network. De nieuwe vereniging is tevens aangesloten bij de Fotografenfederatie, waardoor leden gelijk profiteren van diverse voordelen zoals juridische bijstand.
De Master Photographers Network is echt gericht op de vakfotograaf en moet plaats bieden voor topkwaliteit, vakmanschap, creativiteit en innovaties, zo meldt het persbericht. Belangrijk bij de nieuwe vereniging is dat de aangesloten fotografen met elkaar samenwerken om zo vooruit te gaan.
Het bestuur van de Master Photographers Network bestaat uit voorzitter Ernst Klip, vice-voorzitter Fred van Soest, secretaris Geert van de Ven, penningmeester Angelique de Graay en algemeen bestuurslid Eugène van Hoof. De DIPP is ondertussen officieel opgeheven, Colour Art Photo kan zich pas per 1 januari 2013 opheffen. Desondanks hebben de eerste bijeenkomsten op 10 september en 18 november al een gezamenlijk karakter. Gedurende het eerste half jaar wordt vooral gewerkt aan de integratie van beide verenigingen.
De vereniging heeft al een actieve Facebookpagina.


Bekijk ook deze items