terug

Transcend 256GB SDXC kaart

Transcend Information, Inc introduceert de 256GB SDXC UHS-I kaart met de grootste capaciteit uit Transcend’s SD-kaart portfolio. Met volledige ondersteuning van de Ultra High Speed Class 3 (U3) specificatie, zijn Transcend’s SDXC UHS-I U3-kaarten in staat om lees- en schrijfsnelheden te bereiken tot 95MB/s en 60MB/s. Deze kaarten bieden daarnaast meer dan genoeg opslagruimte om alle hoge-resolutie 3D, 4K en Full HD-opnamen te kunnen opslaan.
Ongeëvenaarde opslagruimte tot 256GB voor 4K-opnamen.
Transcend_256gSDU3
Met een breed scala aan capaciteiten van 64GB tot 256GB, zijn Transcend’s UHS-I U3-geheugenkaarten volledig in staat om in de toegenomen capaciteitseisen van professionele fotografie en film te voorzien. Ook maken Transcend’s SDXC UHS-I U3-kaarten uitgebreide video-opnamesessies mogelijk dankzij het gebruik van het exFAT bestandssysteem. Hiermee worden gebruikers in staat gesteld om de 4GB limiet-grootte per bestand van FAT32 te overschrijden.
In apparaten die niet de UHS-I specificatie ondersteunen, bieden Transcend’s SDXC UHS-I U3-kaarten desondanks constante schrijfsnelheden van minimaal 10MB/s. Daarmee zijn deze kaarten geschikt voor Full HD video-opname alsmede voor snelle achtereenvolgende actie-opnamen.

RecoveRx™ Software

Als extra toevoeging kan er gebruik worden gemaakt van Transcend’s exclusieve RecoveRx software – een gebruiksvriendelijke interface die gebruikers in staat stelt om grondig te zoeken naar sporen van gewiste bestanden en deze te herstellen; bestanden bestaande uit digitale foto’s, documenten, muziek en video’s. Met slechts enkele muisklikken kunnen gebruikers vrijwel elk type digitaal bestand herstellen. Bovendien ondersteunt RecoveRx het formatteren van SD-kaart en data beschermingsfuncties die het beheren van elke geheugenkaart versimpelen.
Alle Transcend geheugenkaarten zijn volledig getest voor compatibiliteit, betrouwbaar-heid en dragen Transcend’s gerenommeerde levenslange garantie. De SDXC UHS-I U3-kaarten zijn verkrijgbaar in de capaciteiten 64GB, 128GB en 256GB.