Succesvolle portretten – Frank Doorhof

Normale mensen fotograferen!

Een model fotograferen is natuurlijk leuk, maar in veel gevallen zal je waarschijnlijk “normale” mensen voor de camera krijgen. En dat fotografeert toch heel anders dan een model die precies weet wat hij/zij moet doen of zich makkelijker laat coachen.

In deze workshop leer je verschillende technieken om een succesvol commercieel portret en een avatar voor internet te maken. Naast aandacht voor de techniek (lichtopstellingen en het meten van het licht) krijg je tips om de klant op de beste manier op de foto te zetten. En om het extra moeilijk/interessant te maken werken we in deze workshop met de meest moeilijke klanten…. namelijk de fotografen zelf!

portret1   portret4

We gaan door verschillende oplossingen van een standaard 1 lichts opstelling die in verschillende hoeken te gebruiken is voor spectaculaire resultaten. Tot een leuke manier om unieke avatars te schieten die perfect aansluit bij de geportretteerde.

Naast het lesmateriaal krijgt elke deelnemer volledig kosteloos 2 portretten (ter waarde van € 99,-) die hij of zij zonder enige belemmering mogen gebruiken.

portret2   portret3

Frank Doorhof is een veelgevraagd spreker op beurzen en evenementen wereldwijd. Zijn passie is educatie en hij geeft dan ook wekelijks workshops in zijn studio in Emmeloord of op locatie in binnen en buitenland. De bestseller auteur van “Mastering the Model Shoot” is één van Scott Kelby’s dreamteam instructors. Frank is X-rite coleratti master, Adobe influencer, DXO image master, BenQ Expert en ambassadeur voor onder andere Elinchrom, Sony imaging, Mamiya Leaf, Wacom, Phottix, Tethertools, Lightblaster en Expo Imaging. Daarnaast is Frank zeer actief op social media waar hij veel tips deelt via zijn dagelijkse blog en video vlog. Op zijn eigen YouTube kanaal heeft hij verschillende videopodcasts zoals “Quite Frankly”, Behind the closed DOORs”, “The DOORhof is always open en de maandelijkse interactieve live uitzending (met fotoshoot!) van Digital Classroom.

Meer over Frank Doorhof vind je op: Frank Doorhof

Datum: vrijdagmiddag 17 februari 2017 van 14.00 – 17.00 uur
Duur: 3 uur
Locatie: Emmeloord, Studio Frank Doorhof
Kosten: € 95,- incl. koffie en thee
Minimaal aantal deelnemers om de workshop door te laten gaan is 6 deelnemers, maximaal 8 deelnemers.

Inschrijven 17 februari 2017
DEZE WORKSHOP GAAT ZEKER DOOR, ER ZIJN VOLDOENDE DEELNEMERS