terug

Stemmen voor publieksprijs Photo Academy Award 2013

Photo Academy AwardDe Photo Academy Award, de prijs die wordt uitgereikt aan studenten van een van de HBO foto-opleidingen in Nederland en België, kent net als voorgaande jaren weereen publieksprijs. Tot en met 28 augustus kan op de site van de Photo Academy Award een stem worden uitgebracht op een van de genomineerde fotostudenten. De winnaar van de publieksprijs krijgt een nog geheime prijs die beschikbaar is gesteld door Transcontinenta.
Op 19 september wordt in het Fotomuseum Den Haag de winnaars van de publieksprijs en de andere prijzen bekend gemaakt. De winnaar van de Photo Academy Award krijgt een geldbedrag van €2500, plaats twee en drie krijgen respectievelijk €1250 en €750. Daarnaast zijn er ook categorieprijzen, die bestaan uit een publicatie in een van de bladen of een betaalde opdracht.
Ook Pf heeft een aantal studenten genomineerden, de winnaar van deze categorieprijs krijgt een portfolio in Pf aangeboden. De genomineerden door Pf zijn Paul Bulteel, David Joosten, Roy Soetekouw, Marga Tupang en Edgar Verhoeven. Andere genomineerden zijn onder andere Jan Rosseel, Anna den Drijver en winnaar bij World Press Photo Frederik Buyckx.


Bekijk ook dit item