terug

Sony biedt Imaging PRO Support voor Europese fotografen

SIPS_Logo_RGB
Badhoevedorp, 15 juni 2014 – Professionele fotografen die actief zijn Europa kunnen binnenkort gebruik maken van waardevolle ondersteuning en rekenen op extra vertrouwen dankzij Sony Imaging PRO Support. Deze dienst wordt kosteloos aangeboden aan professionele fotografen die Sony α camera’s en lenzen bezitten.
Na de succesvolle lancering in Japan, Zuid-Korea, Hongkong en Taiwan maakt Sony Imaging PRO Support in april volgend jaar zijn officiële Europese debuut in Duitsland, later gevolgd door andere landen. Een speciaal ingerichte telefonische helpdesk biedt professionele fotografen deskundige ondersteuning bij het gebruik van de Alpha camera en lenzen.
Toestellen die reparatie nodig hebben, worden gratis opgehaald en terug bezorgd. Bovendien krijgt de fotograaf in de tussentijd een gratis vervangingstoestel te leen, zodat hij of zij niet met lege handen staat. Verder kunnen klanten van Sony Imaging PRO Support de beeldsensor van de camera tweemaal per jaar gratis laten reinigen en tevens de firmware laten checken om zo de camera in topvorm te houden.
 
Om in aanmerking te komen voor deze dienst, moet een professionele fotograaf meerdere Sony α camera’s uit het hogere segment in bezit hebben, zoals de α99, α7-serie en Sony G of Carl Zeiss-objectieven. Meer informatie over de dienst zal dichterbij de lanceerdatum worden vrijgegeven.