terug

Snapwire gaat samenwerken met Adobe

snapwire_lifestyle_ios-640x0
Snapwire is een fotostock bureau, dat vooral populair is onder de nieuwe generatie fotografen die graag werken vanaf hun smartphone. Het bedrijf heeft deze week aangekondigd dat het in de nieuwe Snapwire 2.3.0 iOS-app gebruik zal maken van Adobe’s Creative SDK, waardoor gebruikers Adobe Lightroom presets, evenals hulpmiddelen van Lightroom en Photoshop CC kunnen gebruiken in de App.
Met de nieuwe Adobe functies in de app, kunnen gebruikers de kleurtemperatuur, kleurtint, belichting, contrast, helderheid, levendigheid, scherpte en ruisonderdrukking aanpassen. Ook beloofd Snapwire een betere integratie met Adobe Creative Cloud platform. Adobe CC-gebruikers kunnen bijvoorbeeld beelden uit hun portfolio uploaden naar de archieven van Snapwire.
Voor Snapwire, is het benutten van de Instagram generatie een belangrijke bron van inkomsten en hoopt met deze samenwerking een bredere markt aan te boren. Hoewel de samenwerking tussen Snapwire en Adobe al is aangekondigd, zal de app update niet worden gedemonstreerd tot volgende week, na het Adobe MAX-evenement in Los Angeles.
meer informatie over Snapwire
bekijk het Adobe MAX event hier