Sigma 24-35mm F2 DG HSM

09-SIGMA 24-35mm F2 HSM Art

BEST DSLR WIDE ANGLE ZOOM LENS

Sigma is al een tijd bezig hun nieuwe objectieven onder te verdelen in drie duidelijke categorieën. Iedere categorie verklaart de benadering die Sigma heeft gekozen bij het ontwikkelen van het objectief en moet fotografen helpen om makkelijker het objectief te kiezen dat past bij hun fotografie. De objectieven van de Art-lijn behoren tot het hoogste segment, waarbij de kwaliteit, geavanceerde optische prestaties en expressiviteit belangrijker zijn dan compactheid en multifunctionaliteit. De objectieven kenmerken zich door de hoge lichtsterkte en vooral de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwe objectieven in de Art lijn worden steevast enthousiast ontvangen en terecht wint Sigma met objectieven uit deze lijn drie Tipa awards voor digitale spiegelreflex objectieven.

“Met een minimale scherpstelafstand van slechts 28cm is de 24-35 f/2 te gebruiken voor veel verschillende onderwerpen”

De Sigma 24-35mm F2 DG HSM is ’s werelds eerste full frame zoom objectief met een vast brandpunt van f/2 over het gehele zoombereik. Het objectief beslaat drie populaire brandpunten de 24mm, 28mm en 35mm en de prestaties zijn vergelijkbaar met de 24mm en 35mm vaste brandpunt objectieven uit dezelfde Art lijn Sigma. Drie verschillende type Low Dispersion lenzen zijn gebruikt om optische onvolkomenheden te minimaliseren. De Autofocus maakt gebruik van een Hyper Sonic Motor en heeft geoptimaliseerde algoritmes voor een nog snellere en nauwkeurige scherpstelling. Met een minimale scherpstelafstand van slechts 28cm is de 24-35 f/2 te gebruiken voor veel verschillende onderwerpen, van close-up fotografie, tot portretten, landschappen en evenementen.

Alle drie deze Sigma Art objectieven komen met een bajonet vatting voor Canon, Nikon en Sigma, maar om de duurzaamheid van de objectieven te vergroten vallen de drie objectieven ook onder Sigma’s Mount Conversion Service. Met deze betaalde service bouwt Sigma de vatting en interne componenten om naar een ander merk bajonet.
De objectieven werken ook samen met Sigma’s nieuwe USB dock. Door middel van deze dock kunnen lenscalibratie en toekomstige firmware updates worden uitgevoerd.

TIPA_Awards_Logo_generic

Technische Specificaties

Brandpuntsafstand: 24 – 35 mm

Lichtsterkte: f/2

Filtermaat: 82 mm

Opbouw: 18 elementen / 13 groepen

Bereik afstandinstelling: 0,28 meter – oneindig