terug

Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM

SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSMMet de 24-105mm F4 DG OS HSM heeft Sigma een nieuw standaardzoomobjectief voor fullframe camera’s op de markt gebracht. De Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM behoort tot de Art-serie objectieven van het merk. Het objectief heeft een handig bereik met een mooi grote diafragma-opening. Canon heeft al jaren een dergelijk objectief dat veelvuldig wordt gebruikt. De Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM is uiteraard anders gebouwd. Optisch bestaat het objectief uit negentien elementen, die in veertien groepen zijn onderverdeeld. Sigma heeft in het objectief FLD, SLD en asferische elementen gebruikt, waaronder een dubbelasferisch element. In combinatie met de Super Multi-Layer Coating moet het een hoge beeldkwaliteit garanderen. Het objectief heeft over het hele bereik een diafragmaopening van maximaal f/4, het diafragma heeft zelf negen lamellen om voor een zachte onscherpte te zorgen.
De Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM is verder voorzien van alle moderne technieken, zoals beeldstabilisatie, een hypersonische autofocus en een aansluiting voor de USB-dock van Sigma waarmee je eenvoudig nieuwe firmware kunt installeren en het objectief kunt finetunen. Het objectief weegt 885 gram en is 109,4 x 88,6mm (lengte x diameter) groot.
Standaard levert Sigma een tasje en een zonnekap mee. Wanneer de Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM verkrijgbaar is en wat de adviesprijs wordt, is nog niet bekend. Het objectief zal worden geleverd met een Sigma, Sony, Nikon of Canon vatting.

Tags: Sigma

Bekijk ook deze items