terug

Seminar met Christine Meintjes en Iaan van Niekerk

Fotocommunity The Forefront heeft Christine Meintjes en Iaan van Niekerk uit Zuid-Afrika gehaald voor een seminar en workshop. Christine is een bruidsfotografe die voor een internationale klantenkring werkt. In een twee uur durend seminar legt zij uit hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen, en hoe het komt dat zij zelden een portfolio of album hoeft te laten zien aan haar klanten.
De kwaliteit van haar werk is uitzonderlijk, maar dat speelt maar een kleine rol. Authenticiteit en een goede communicatie zijn daarin veel belangrijker. Welke  rol social media daarin speelt wordt helder uitgelegd door Iaan van Niekerk. Verwacht geen stap voor stap handleiding hoe je een Facebook pagina inricht of een Twitter account aanmaakt. De techniek verandert immers toch zo snel dat dat weinig zinvol gis. Iaan gaat vooral in op hoe je social media voor je kan laten werken. Begrijpen wat je moet doen en waarom, ligt aan de basis van een succesvolle social media strategie.
In een exclusieve ‘hands-on’ sessie wordt met een klein gezelschap dieper ingegaan op zowel de fotografie als social media strategieën.
Wie de inspirerende benadering van Christine en Iaan wil ervaren kan nog 16 september terecht in Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar via The Forefont
http://Theforefront.nl
www.christinemeintjes.co.za