terug

RICOH WG-M1

RICOH IMAGING COMPANY, LTD introduceert de RICOH WG-M1: de nieuwe digitale actiecamera in de water- en schokbestendige WG-serie, met ultragroothoeklens. Met dit model maak je onder water en tijdens allerlei outdooractiviteiten levensechte foto’s en video’s in hoge kwaliteit.
lvt_hires_WG-M1_orange_01_copie
Uitgangspunt bij het ontwerpen van de RICOH WG-M1 was een camera die ongekende prestaties levert in veeleisende, actieve omstandigheden – zowel onder als boven water. De camera is dan ook te gebruiken tot tien meter diepte zonder dat je een beschermende onderwaterbehuizing nodig hebt. Daarnaast is hij bestand tegen vallen van twee meter hoogte en tegen temperaturen tot maar liefst -10°C. Met de ultragroothoeklens maak je dynamische full-HD-video’s met een levensecht dieptegevoel. 14,0 effectieve megapixels zorgen voor prachtige foto’s in hoge resolutie. Ook is er de supersnelle ‘continuous-shooting’-optie. Daarmee leg je onderwerpen vast in een beeldenreeks met een snelheid van ongeveer tien beelden per seconde. Het ontwerp van de body is gericht op buitengebruik, net zoals die van de andere camera’s in de WG-serie. Verder is de WG-M1 uitgerust met een 1,5-inch kleuren-lcd-scherm en draadloze LAN-verbinding voor bediening met een smartphone. Zo kun je tijdens het maken van zowel foto’s als video’s realtime beelden zien. Gebruik je deze camera in combinatie met de diverse accessoires, dan ben je in verschillende actieve situaties – denk aan sport- en andere outdooractiviteiten – nog flexibeler. En dat resulteert in dynamische foto’s en video’s waar de actie vanaf spat.
lvt_hires_WG-M1_orange_03_copie
De belangrijkste features op een rij
 
1. Moeiteloos onder water fotograferen zonder extra behuizing
 
2. Full-HD-video-opnamen met verschillende creatieve tools
 
3. Foto’s in hoge resolutie, gemaakt met een ultragroothoeklens van 160 graden en ongeveer 14,0 effectieve megapixels
4. Functioneel, op outdoor gericht ontwerp
5. Draadloze LAN-verbinding voor bediening op afstand met een smartphone
6. Overige features
·         Gezichtsherkenning AF & AE-functie die automatisch scherpstelt en de belichting instelt op het gezicht van je onderwerp.
·         WG-bevestigingspunt waarmee je de camerabody vastzet op verschillende oppervlakken met behulp van krachtig plakband.
·         Riem met karabijnhaak waarmee je de camera vastmaakt aan bijvoorbeeld een rugzak, zodat je hem makkelijk kunt meenemen.
·         Te gebruiken met micro SD- en micro SDHC-geheugenkaarten.