terug

Polarized door Marc Lagrange

Polarized © Marc Lagrange
Polarized © Marc Lagrange

Marc Lagrange is geen onbekende meer. Deze geroemde Antwerpse kunstfotograaf is bekend van zijn werk dat een ode vormt aan schoonheid, erotiek en alles wat er bij komt. De casting (actrices, danseressen, ervaren modellen), de styling en de setting geven zijn werk een mondaine, cinematografische uitstraling.

Marc Lagrange heeft Polaroids opgespaard om unieke beelden te creëren. In deze werken gaat het om verering, van Afrikaanse prinsessen, onbereikbare femmes fatales, en bovenal, van echte vrouwen. De uitdagende blikken en poses die sommige foto’s uitademen, zijn geen onplezierig nevenverschijnsel. Lagrange benadert zijn modellen met precisie, met respect. Zij geven hem elegantie. De fotograaf kleedt alles en iedereen met gratie, juwelen, en een mantel van liefde.

Deze reeks kunstwerken op basis van Polaroid-technologie zijn nu exclusief te bewonderen bij Leonhard’s Gallery. De expositie is wegens succes verlengd tot 10 november. Op zaterdag 31 oktober komt Marc Lagrange in de galerij om zijn nieuwste boek ‘Polarized’ te signeren.