terug

Picturetank zoekt internationale fotografen

Picturetank, een in Parijs gevestigd fotoagentschap, doet een internationale oproep voor inzendingen om nieuwe leden aan te trekken.
Op dit moment vertegenwoordigt Picturetank het werk van 130 fotografen en collectieven – de meesten van hen gevestigd in Frankrijk. Maar, met een toenemend aantal klanten uit de internationale pers, uitgeverijen, culturele sector en communicatiesector, is het bureau nu op zoek naar fotografen die buiten Frankrijk werken.
“We staan open voor alle stijlen van fotografie en sindiceren het werk van documentairefotografen die werken aan persoonlijke projecten”, zegt Picturetank. “Wij zoeken in het bijzonder naar fotografen die verhalen vertellen en ‘werelden creëren’ door gebruikmaking van innovatieve visuele en artistieke middelen.”
Aanmelders moeten een biografie en CV opsturen, aangevuld met 3 tot 5 verhalen van 15 tot 35 foto’s per serie. Het is ook toegestaan om multimediaal werk in te zenden. De deadline is 15 november 2011. Voor meer informatie kunt u de oorspronkelijke PDF van Picturetank downloaden.