terug

Steun nieuw fotofestival Photoville

Via Kickstarter wordt geprobeerd een nieuw fotofestival in het Brooklyn Bridge Park in New York van de grond te krijgen. Op dit festival zullen ook Nederlandse fotografen aanwezig zijn.
Van 22 juni tot en met 1 juli 2012 staat in het Brooklyn Bridge Park een nieuw fotofestival gepland, waaraan ook Nederlandse fotografen een bijdrage leveren. De reiscollectie van het Naarden Fotofestival wordt vertoond, een expositie door Noorderlicht en een tentoonstelling van het project Wonder of Woman. In dit project brengen 28 Nederlandse fotografen een eerbetoon aan de vrouw.

Kickstarter

Om het fotofestival waar te maken, is jouw hulp nodig. Via Kickstarter wordt geprobeerd genoeg geld bij elkaar te krijgen om dit festival te realiseren. Er zijn nog 3 dagen te gaan om mee te doen. Steun dit project via Kickstarter.com of neem voor meer informatie een kijkje op hun website photovillenyc.org.

Magnum Foundation

Naast de Nederlandse inbreng is het de bedoeling dat er ook tentoonstellingen van onder andere The Magnum Foundation en een tentoonstelling over de ramp op 9/11 door The New York Times worden gepresenteerd.

Zeecontainers

Het festival krijgt een unieke manier van exposeren, namelijk in enorme zeecontainers in het Brooklyn Bridge Park in New York. Naast de exposities zijn er op het fotofestival andere activiteiten, zoals lezingen, discussiepanels, workshops en nachtprojecties.


Bekijk ook deze items