terug

Photokina-reis was fijn

Voor lezers van Pf en leden van de BFN en de SVFN organiseerde Pf dit jaar een lezersreis naar de Photokina. De gelukkigen die meegingen kregen voor een luttele € 75,- een compleet verzorgde busreis, onder begeleiding van Femke, Nynke en Oane. Onderweg was er volop gelegenheid om te netwerken of eens gezellig bij te praten met collega’s.

De ontvangst op de Koelnmesse door hoofdredacteur Jan Paul Mioulet en Jip Barth van Canon

Op de Photokina werden ze in het conferentiecentrum ontvangen door ondergetekende en Jip Barth van Canon met een update van het laatste nieuws. Vervolgens kon iedereen zijn eigen favoriete stands bezoeken of op zoek gaan naar bijzondere accessoires die je bijna nergens anders vindt. Om half zes werd iedereen weer terug verwacht voor een uitgebreid buffet met Duitse biertjes voor de liefhebbers. Goed gevuld werd vervolgens om kwart voor acht de terugreis ingezet. Iedereen ging tevreden naar huis, maar niet met lege handen. Dankzij de inzet van Femke en Nynke was er voor alle deelnemers een goedgevulde Pf goodiebag met een fraaie thermobeker in de vorm van een hele populaire zoomlens, een fijne pet en muts, een handige flitsdiffusor, een klapperbord, schrijfwaren, een kaartje voor Noorderlicht, een tegoedbon voor een gratis afdruk en een kortingsbon voor fotoalbums.
De inhoud van de goedgevulde Pf goodiebag

Ron Jenner bedankte namens alle passagiers Oane en de beide dames met een toepasselijk ‘Gutenacht freunde’ van Reinhard Mey. Wij willen natuurlijk graag alle sponsors bedanken die hieraan hebben bijgedragen:
Allgifts, iCadeau, Benèl, Hama Group Netherlands, 
Eizo,
 Eprintpro, 
Nivo Schweitzer,
 Canon, Noorderlicht en Bakkerij Schaafsma voor de verse gevulde koeken!
Er is overigens nog één goodiebag over. Like & share de afbeelding van de goodiebag op onze Facebook en maak kans op deze laatste fraaie tas.
De reis werd begeleid door Femke Dölle, Oane de Vries en Nynke Miedema, samen gefotografeerd op de stand van Nikon