terug

PANL Podium ‘NO LIMITS’ en boekvernissage van 21ste PANL Annual

© Wendelien Daan

Op 10 juli van 20:00 tot 22:00 houdt PANL Podium een avond met diverse lezingen, interviews en de presentatie van de nieuwste PANL Annual onder leiding van Astrid Prummel en Lars Boering. De sprekers van deze avond zijn David Birkitt, Arjan Benning, Ontwerp bureau NO-Office en redactie van Jos&Claudia en Stephanie Pistel.
David Birkitt begeleidt de carrières van vele vooraanstaande fotografen, zoals Martin Parr, Morad Bouchakour, Jean-Pierre Khazem en Misi Park, Wassink/Lundgren en vele anderen. Hij opereert internationaal op het hoogste niveau. Met zijn bedrijf DMB Media, biedt hij een behulpzame en flexibele benadering van ‘creative management’ en maakt daarbij gebruik van het steeds veelzijdiger aanbod van media.
Arjan Benning noemt zichzelf een ‘blije fotograaf’. ‘Ik denk dat je als fotograaf meer moet kunnen dan vroeger. Het gaat minder om techniek, maar veel meer over een beeld creëren. Vroeger deden de reclamebureaus dat en de fotograaf, die voerde uit. Je moet kunnen interpreteren, een interpretatie geven op het concept of zelfs met een concept komen..’
Het thema van de avond staat ook centraal in de nieuwe PANL Annual. Jos&Claudia (de hoofdredactie) en grafisch ontwerpbureau No Office hebben het vertaald naar een concept waar nog veel over gepraat zal worden.
Voordat Stephanie beroepsmatig als fotograaf ging werken was zij jarenlang managing director bij reclame bureau Springer & Jacoby. Ze fotografeert wereldberoemde artiesten, reclamecampagnes en regisseert video clips.
De entree is gratis voor PANL-leden en ADCN leden, niet-leden betalen €15.
Aanmelden via online-inschrijven.nl/PANL-NOLimits, meer informatie is te vinden bij Pakhuis De Zwijger.

Tags: PANL

Bekijk ook deze items