terug

Ontketen de innerlijke voyeur in jezelf tijdens een nachtelijk avontuur

Trek jij dit weekend de stoute schoenen aan en ontketen je de innerlijke voyeur in jezelf tijdens een nachtelijk avontuur in de straten van Amsterdam? Klikken waar je niet durft te kijken en de stad onthult zich aan je. Gluur door brievenbussen, kijk in de (huis)kamers van onbekenden en fotografeer ontluisterende taferelen in nachtelijk Amsterdam. Met je camera in de aanslag ga je op zoek naar de meest voyeuristische foto, naar je eigen grens en daar voorbij.
Voordat je op pad gaat, bezoek je ter inspiratie in Foam de tentoonstelling Album Beauty van verzamelaar Erik Kessels, die een selectie fotoalbums van anderen exposeert. Ook krijg je van fotografen Milan Boonstra en Jan Koster advies over het betere gluurwerk en het spotten van nachtwezens. Verder voorziet Foam Lab je van een survivalkit waarin je alles vindt wat een voyeur nodig heeft om tijdens Private Parts de stad te doorkruisen. Voordat je de nacht in gaat, op zoek naar de meest indringende foto die jij kunt maken, kun je je nog even opwarmen met een drankje van Jameson.
Ontdek in de stad verschillende disciplines en plotselinge straatsituaties zoals theatergroep Theatertroep, muzikale verassingen en een pop-up expositie in de wasserette. Zij die alles weten te ontwaren zullen beloond worden… Aan het einde van je tocht word je warm onthaald op de afterparty in de gloednieuwe bar Ludwig, waar je al dansend op plaatjes van Red Light Radio kunt pronken met je fotografische veroveringen, overtredingen kunt opbiechten en ontdekkingen op het grote scherm kunt delen.
Foam Lab
Private Parts – unleash your inner voyeur by night
Vrijdag 29 juni
Start: 21:30u in Foam, Keizersgracht 609
Tickets: €5,-
Bij deelname: afterparty gratis
Afterparty i.s.m. Red Light Radio in bar Ludwig, Reguliersdwarsstraat 37
Neem je camera mee!
Er is een beperkt aantal plekken. Om zeker te zijn van deelname, schrijf je in door je naam te mailen naar emma@foam.org. Of voor meer informatie foam.org/foam-lab-private-parts

Tags: Foam

Bekijk ook deze items