Fotomentor – Filip Naudts (online workshop)

Jouw foto’s naar een hoger niveau getild

Vanaf november 2016 is er bij Pf de online mentorship onder leiding van Filip Naudts, een online fotografiecursus voor gevorderden waar je niet eens je huis of fotostudio voor uit moet. Behalve dan als je samen met je mentor beslist om buitenshuis foto’s te maken natuurlijk.

Verder begeleidt Filip Naudts elke deelnemer individueel via e-mail communicatie, en geeft hen de mogelijkheid om binnen hun vakgebied zelf de lesmomenten te kiezen, alsook de intensiteit, het tempo en de mogelijke groeirichting. Kortom de mentor springt bij daar en wanneer de deelnemer het zelf wil. Handiger kan het niet, zeker als je een drukke en onvoorspelbare agenda hebt en na het maken van nieuwe foto’s even nood hebt aan constructieve feedback van een topprofessional.

Filip Naudts vertelt hierover: “Het is niet mijn bedoeling om deelnemende fotografen uit hun comfortzone te halen en hen tot opdrachten te dwingen die hen niet liggen. Het is meer mijn doel om deelnemers te helpen hun foto’s inhoudelijk sterker te maken dan ze mogelijk al zijn. Niet door hen te stimuleren duurdere camera’s of nieuwe objectieven te kopen, maar door hen te helpen een eigen visie en stijl te ontwikkelen en/of te finetunen. Daarnaast zal ook veel belang worden gehecht aan het maken van bewuste keuzes. Niet alleen bij het fotograferen zelf, maar ook daarna bij de selectie én in de postproductie.”

Na een eerste kennismakingsgesprek met Filip Naudts ga je als deelnemer als volgt te werk. Je mailt enkele foto’s in lage resolutie naar Filip, die op zijn beurt, binnen 48 uur een persoonlijk mailtje terugstuurt. Niet alleen met een korte evaluatie, maar ook met enkele nuttige tips waar je al dan niet rekening mee kan houden bij het schieten van je volgende reeks foto’s.

Maar dat is nog niet alles. Na een groeiproces, dat ongeveer 2 tot 3 maanden kan duren afhankelijk van het tempo waarmee vorderingen worden gemaakt, krijgt iedere deelnemende fotograaf gegarandeerd een publicatie op Pf.nl met vermelding van eigen website en een reeksje van minimaal drie foto’s die hij-/zijzelf samen met Filip Naudts heeft geselecteerd! Hierbij zal een korte slotevaluatie van fotomentor Filip Naudts zeker niet ontbreken.

FIRST COME, FIRST SERVED
Opgelet. De plaatsen zijn beperkt tot vijf deelnemers, maar er wordt wel een wachtlijst bijgehouden in volgorde van inschrijving. Zo wordt er een nieuwe deelnemer toegelaten zodra er een andere de cursus heeft afgerond en zijn/haar foto’s werden gepubliceerd. Op die manier blijven er telkens 5 cursisten in de running.
Wil je bij de eerste groep van 5 cursisten behoren (periode november 2016 – januari 2017)?
Schrijf je dan als de bliksem in!

filip-naudts
Veerle Dobbelaere, Gilda De Bal en Martine de Kok, uit de reeks LA CLE DU BOUDOIR
© Filip Naudts

Meer over Filip Naudts vind je op: Filip Naudts

Tijdsperiode: eerste deelnemers november en december 2016, januari 2017
Duur: ± 3 maanden
Locatie: n.v.t.
Kosten: € 400,-
We starten met 5 deelnemers, na de periode van 3 maanden gaan we weer verder met de volgende 5, en zo verder. De volgorde van inschrijving is dus bepalend voor de periode waarin je start. En natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw eigen wensen.

Inschrijven