terug

Nikon1 V3

Nikon1 V3
Nikon1-V3-02
Vandaag voegt Nikon de gloednieuwe Nikon 1 V3 toe aan hun assortiment revolutionaire Nikon 1-systeemcamera’s. De Nikon 1 V3 is met zijn continu-opnamen van 20 beelden per seconde mét autofocus ’s werelds snelste* systeemcamera. Met zijn professionele, supersnelle prestaties en draagbare behuizing is deze camera altijd klaar om actie vast te leggen.
De Nikon 1 V3 is ontworpen voor serieuze fotografen die snelheid, kracht en betrouwbaarheid eisen. Ervaar de ongelooflijk snelle continu-opnamen met een snelheid tot wel 60 beelden per seconde. Zelfs bij continue autofocus biedt de Nikon 1 V3 zeer hoge continu-opnamesnelheden tot 20 beelden per seconde, waardoor verrassende momenten in een fractie van een seconde met uiterste precisie kunnen worden vastgelegd. Nikon’s baanbrekende hybride AF-systeem heeft maar liefst 171 autofocuspunten die razendsnel op de actie scherpstellen. De grote CMOS-sensor van 18,4 megapixels met ISO 160-12.800 zorgt voor prachtig gedetailleerde resultaten en de nieuwe EXPEED 4A-beeldprocessor verhoogt de algehele prestaties en geeft de camera een baanbrekende snelheid en groot dynamisch bereik.
Nikon1-V3-01
Als eerste Nikon 1-camera heeft de Nikon 1 V3 een zeer gevoelig en kantelbaar aanraakscherm. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi heeft u de vrijheid om uw beelden direct via uw smart-apparaat te delen of om uw camera op afstand te bedienen. De Nikon 1 V3 is een slimme keus om snel en probleemloos te filmen. De bestaande Nikon 1-voordelen op filmgebied zijn in deze camera uitgebreid met een reeks nieuwe filmstanden die meer instelmogelijkheden over het eindresultaat bieden.
Objectieven
Nikon introduceert vandaag twee nieuwe 1 NIKKOR-zoomobjectieven: het krachtige 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5-5.6 superteleobjectief en de veelzijdige 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 PD-ZOOM. Deze twee nieuwe CX-formaat objectieven zijn nauwkeurig en zeer draagbaar, en in combinatie met Nikon 1-camera’s maken ze snelle, accurate opnamen mogelijk.
Nikon1-V3-03
Het zeer draagbare 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5-5.6 objectief biedt Nikon 1-fotografen de mogelijkheid snelle teleopnamen uit de hand te maken. Dit objectief is de perfecte metgezel voor de nieuwe Nikon 1 V3 en is een uitstekend voorbeeld van het formaat- en snelheidsvoordeel dat Nikon 1 biedt ten opzichte van D-SLR-camera’s als het gaat om objectieven met een grote brandpuntsafstand. Dit objectief kan verafgelegen onderwerpen dichtbij halen met een opmerkelijke precisie en is ideaal voor het fotograferen van sporten, wilde dieren en landschappen of voor dramatische close-ups tijdens het filmen.
Nikon1-V3-04
Het compacte 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 PD-ZOOM-objectief is voor het eerst verkrijgbaar in kits voor de Nikon 1 V3. Dit objectief is perfect voor uiteenlopende soorten opnamen, van verafgelegen onderwerpen tot close-ups. Hiermee kunt u elk moment perfect kadreren en de motorgestuurde zoom is zeer vloeiend. Als eerste objectief in het 1 NIKKOR-assortiment met een automatische, objectiefbescherming en een intrekbaar objectiefmechanisme staat dit objectief klaar om te fotograferen zodra u de camera aanzet. Bovendien wordt het objectief ingetrokken zodra u de camera uitzet, wat bijdraagt aan de uitstekende draagbaarheid.