terug

Nieuwe versie Stellar Photo Recovery

Stellar Data Recovery kondigt vandaag de zesde versie van Stellar Photo Recovery aan. De nieuwe versie kan foto’s, video’s en muziekbestanden van verschillende opslagmogelijkheden herstellen en is tot 30% sneller vergeleken met de vorige versie.
De software helpt om verloren bestanden terug te halen wanneer deze (per ongeluk) verwijderd of geformatteerd zijn. De tool ondersteunt meer dan 100 verschillende bestandstypen, waaronder ook HD MOV. Tevens is er een speciaal filter toegevoegd voor het alleen herstellen van verwijderde bestanden, hierdoor is het opsporen en herstellen van deze bestanden gemakkelijker geworden.

"Het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan een aantal belangrijke aspecten van de tool, waardoor het makkelijker is voor onze klanten om hun verloren data snel en probleemloos terug te krijgen.” Aldus Kees Jan Meerman, Managing Director van Stellar Data Recovery Europe.
“Het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan een aantal belangrijke aspecten van de tool, waardoor het makkelijker is voor onze klanten om hun verloren data snel en probleemloos terug te krijgen,” aldus Kees Jan Meerman.

Met Stellar Photo Recovery is het eenvoudig om bestanden in slechts drie klikken te herstellen van verschillende camera’s zoals Nikon, Cannon, Sony, Olympus, Fuji, Panasonic etc. Bovendien herstelt de software de bestanden inclusief de originele bestandsnamen.

Download preview

Stellar Photo Recovery V6 is beschikbaar voor zowel Windows en Mac OSX. Scan en preview functies zijn via een gratis versie te verkrijgen. De volledige versie kan op de website van Stellar voor €36,89 worden aangeschaft. Een gratis trial versie kan gedownload worden via: