terug

Nieuwe Creative Alliance Tour

Zeven van ’s werelds meest invloedrijk technologieleveranciers zijn een samenwerking begonnen om hypermoderne, digitale workflow-oplossingen te bieden aan Europese professionele fotografen.

Adobe Systems, Apple, Hewlett Packard, Nikon, Nik Software, Wacom en X-Rite hebben hun krachten gebundeld voor een unieke zogenaamde Creative Alliance Tour. Deze tour, die 9 steden aan zal doen, is opgezet om creatief professionals te voorzien van inzicht in de complete digitale workflow. In iedere stad wordt een dagvullende seminar gegeven door gerenommeerde fotografieprofessionals en evangelisten als Robin Preston, Boudewijn Krijger en Guy Gowan. Deze invloedrijke meester-fotografen zullen live shoots demonsteren en vertellen over waarom kleurprofielen en calibratie de sleutel is tot het behalen van het beste eindproduct.

Van beeldopname tot afdrukken en marketing. Afgevaardigden van de Creative Alliance Tour zullen leren hoe Hoe gebruik je beschikbare innovatieve technieken voor professionele fotografen om optimale resultaten (hoge resolutie in, hoge resolutie uit) te bereiken? Dat is de vraag die de Creative Alliance Tour beantwoord. De seminars zullen bestaan uit inspirerende presentaties en specialistische technische workshops met de mogelijkheid om vragen en ervaringen te delen met experts.

“De gevestigde orde professioneel fotografen heeft dramatische veranderingen gezien in de techniek van de fotografie; de overgang van zilverhalogenide naar digitaal, en van traditionele naar digitale SLR. Met het samenbinden va de middelen en de expertise van de zeven bedrijven, zal deze tour zorgen voor een uniek platform voor de fotografiegemeenschap. Zo kan men meer leren over de laatste technologische innovaties en gebruik maken van een complete digitale workflow binnen hun bestaande productieproces,” zei de wereldberoemde digitale artiest, Robin Preston.

Fotografen zouden deze mooie kans om waardevolle kennis op te doen over de laatste workflow gereedschappen niet mogen missen. Het kan helpen om de concurrentiepositie te behouden of zelfs te verbeteren.

Klik op de afbeelding om naar de website van de Creative Alliance Tour te gaan.
Klik op de afbeelding om naar de website van de Creative Alliance Tour te gaan.

Registratie en data
De Creative Alliance Tour zal beginnen op 24 juni 2009 in Ede. The tour gaat verder in September met seminars in Engeland, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italie. Voor exactie locaties, data en informatie over registratie kunt u de volgende website bezoeken: www.thecreativealliancetour.com