terug

nieuw: de Strike Finder Touch

A002_C049_062598
Het nieuwste product van Ubertronix is de Strike Finder Touch. De volledig opnieuw ontworpen flits-trigger  is op tal van punten verbeterd. De feedback van fotografen op de voorgaande producten is in het ontwerp proces meegenomen en Ubertronix hoopt zo ‘s werelds beste camera en flits trigger te maken.
sftpress
De verbeteringen begonnen intern, zo zijn er versterkers toegevoegd op de audio trigger waardoor deze volgens de fabrikant 50 keer gevoeliger is geworden. Ook is een aantal energie besparende functies toegevoegd, gericht op locatie werk Het belangrijkste nieuwe kenmerk van de Strike Finder Touch is de nieuwe interface. Zoals de naam al zegt vindt de bediening nu plaats via een aanraakgevoelig beeldscherm en kan een fotograaf veel meer instellingen (zoals de timing van de foto) handmatig maken. De behuizing heeft verschillende sensoren zoals geluid, flits, infrarood en elke sensor heeft dus ook een eigen scherm met instellingen. Iets als de vertraging is nu tot op de milliseconde in te stellen en ook de gevoeligheid, de belichting, en het aantal foto’s zijn allemaal volledig programmeerbaar.
Daarnaast is er een nieuwe functie, “Event Driven Timelapse” een intervalmeter die begint foto’s te maken wanneer hij door iets wordt getriggerd. Zo kun je de camera ergens plaatsen en zo instellen dat hij bij beweging of bliksem begint met het maken van een serie foto’s of het starten van een timelapse.
Ubertronix: Strike Finder Touch


Bekijk ook deze items