terug

Meer geld verdienen met fotograferen

Professionele fotografen weten alles over het schieten van mooie beelden. Maar het is niet zo dat goede foto’s zichzelf automatisch verkopen. Daar is meer voor nodig. Daarom organiseert Oypo de workshop Shooting for Business. De workshop is bedoeld voor fotografen die hun omzet willen vergroten en meer rendement uit hun klanten willen halen.
De workshop Shooting for Business zoomt in op alle mogelijke manieren om foto’s succesvol te verkopen. Deelnemers krijgen een helder en goed beargumenteerd antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe creëer ik met mijn foto’s extra waarde voor klanten?
  • Hoe vergroot ik mijn verdiensten?
  • Hoe haal ik meer rendement uit mijn klanten?
  • Hoe houd ik mijn vaste klanten tevreden?
  • Hoe gebruik ik social media om meer inkomsten te genereren?
  • Hoe richt ik mijn workflow in zodat ik er weinig tijd aan hoef te besteden?

Daarnaast komen praktische aspecten van het auteursrecht en portretrecht aan de orde en wordt aandacht besteed aan administratieve zaken.
De workshop is interactief van opzet en wordt gegeven op inspirerende locaties. De docent, Reinoud van Leeuwen, is een professionele en bevlogen fotograaf met uitgesproken ideeën.
Dit jaar wordt de workshop tenminste drie keer georganiseerd:

  • 28 mei 2011 in Den Bosch bij United Studio’s
  • 17 september 2011 in Rotterdam bij Calumet Rotterdam
  • 8 oktober 2011 in Amsterdam bij Calumet Amsterdam

Deelname aan de workshop Shooting for Business kost 135 euro (excl. btw). Fotografen die zich voor 8 april a.s. aanmelden ontvangen een korting en betalen 100 euro. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website van Oypo of via de mail.