Mastering the model SHOOT – Frank Doorhof

De model fotografie workshop waarin al je vragen beantwoord worden!

De workshop begint met een vraag en antwoord ronde, waarin Frank direct vragen zal beantwoorden of verwerkt in het live shoot gedeelte. In deze workshop leer je naast creatief licht gebruik ook het werken met een model. Door de juiste combinatie te gebruiken krijg je spectaculaire eindresultaten. Waar veel workshops zich richten op licht opstellingen, gelooft Frank meer in de aanpak van het licht begrijpen (techniek). Hierdoor wordt je als fotograaf veel flexibeler en creatiever. Uiteraard ga je zelf fotograferen.

HyperFocal: 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderwerpen zijn onder andere:
– licht en alternatieve lichtbronnen
– creatief werken in de studio en op locatie
– coachen van het model
– de juiste hoeken zoeken
– werken met verschillende modifiers
– licht begrijpen, meten en manipuleren
– workflow en retouching
En nog veel meer wat tijdens de workshop naar boven komt.

studio-76-31-mei-nadine-6707   rosa-september-16-2016-0013

We gebruiken flitsers van Elinchrom, dus als je zelf al een HS trigger hebt, neem die dan mee. Uiteraard heeft Frank deze ook te leen. Kennis van je camera is vereist!
Deze workshop is voor fotografen die verder willen in de model fotografie, of die inspiratie op willen doen voor hun volgende shoot.

Frank Doorhof is een veelgevraagd spreker op beurzen en evenementen wereldwijd. Zijn passie is educatie en hij geeft dan ook wekelijks workshops in zijn studio in Emmeloord of op locatie in binnen en buitenland. De bestseller auteur van “Mastering the Model Shoot” is één van Scott Kelby’s dreamteam instructors. Frank is X-rite coleratti master, Adobe influencer, DXO image master, BenQ Expert en ambassadeur voor onder andere Elinchrom, Sony imaging, Mamiya Leaf, Wacom, Phottix, Tethertools, Lightblaster en Expo Imaging. Daarnaast is Frank zeer actief op social media waar hij veel tips deelt via zijn dagelijkse blog en video vlog. Op zijn eigen YouTube kanaal heeft hij verschillende videopodcasts zoals “Quite Frankly”, Behind the closed DOORs”, “The DOORhof is always open en de maandelijkse interactieve live uitzending (met fotoshoot!) van Digital Classroom.

jonathan-may-22-2015-0286

Meer over Frank Doorhof vind je op: Frank Doorhof

Datum: maandag 30 januari 2017
Duur: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Emmeloord, Studio Frank Doorhof
Kosten: € 149,- incl. lunch, koffie en thee
Minimaal aantal deelnemers om de workshop door te laten gaan is 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.

Inschrijven 30 januari