terug

Limbowand.com

Er is sinds kort een bedrijf dat zich toelegt op het maken van achterwanden voor de foto- en filmstudio, waarbij de vloer naadloos overloopt door de ronding in de achterwand. Limbowand.com verzorgt deze rondwanden met een eigen concept wat in de dagelijkse praktijk bedacht en ontwikkeld is.
De wanden kunnen in zeer korte tijd geplaatst worden en zijn leverbaar in elke breedte, hoogte en vloermaat. Ook kunnen de limbowanden geleverd worden met meerdere rondingen. Op deze manier kan er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare studio ruimte. Een bijkomend voordeel van deze bouwwijze is dat de vloer geïsoleerd wordt, zodat deze makkelijker te gebruiken is zonder dat deze koud aanvoelt.
Voor de afwerking wordt standaard gekozen voor een matte verf met een hoog fotowit en zeer weinig onderhoud. Maar andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar. Na een sessie, waarbij de vloer wat vuil geworden is, kan met een simpel microvezel doekje en water het probleem weer worden verholpen.
Nils van Oest is eigenaar van dit bedrijf ensamen met zijn vader die zelf fotograaf is, heeft hij dit concept in de loop der jaren ontwikkeld en geperfectioneerd. Ook doet hij onderhoud aan bestaande wanden en levert tevens de toebehoren zoals verf, telescoopstokken, rollers et cetera.
Voor meer inlichtingen zie de website www.limbowand.com.