terug

Lezing van alleskunner Joao Carlos bij Dutch School

In het kader van het Portugese Jaar is er op 12 mei bij de Dutch School een avondlezing van de Portugese Master of Photography João Carlos.

© Joao Carlos
© Joao Carlos

João Carlos is een alleskunner. Hij maakt fashion, advertising, fine art en video. In 2010 kreeg hij erkenning als Hasselblad Master. Tot zijn opdrachtgevers horen onder andere: Nikon, Vodaphone, Schwarzkopf Hair. Hij publiceerde in bladen als Elle en Numero en zijn werk was op tv te zien bij de BBC.
João Carlos zal deze avond vullen met het tonen en bespreken van zijn fantastische werk en vertelt hoe het tot stand komt. Carlos is een echte netwerker. Altijd op reis, voortdurend in contact met mensen die het beslissende woord voor opdrachten moeten geven. Henk van Kooten, organisator van de Dutch School: “Het is genieten van werk en visie. Leren van een geweldig mens. Ontploffen van energie. En dan thuiskomen en toepassen.”
Dutch School wordt, naast PF, ook gesponsord door Koylab, een Portugese fabrikant van bijzondere albums. Zij zullen op 12 mei ook aanwezig zijn met informatie en nieuwe producten.
Aanmelden voor de avondlezing op 12 mei kan hier.
Onder vermelding van: Avondlezing João Carlos 12 mei en het aantal personen. De entrée is € 29,50, excl. BTW.
Meer informatie hier.
© Joao Carlos
© Joao Carlos

 


Bekijk ook deze items