terug

Inspiratieseminar met Mike Larson

Zin in een inspirerende dag waar je weer helemaal enthousiast van wordt? Kom dan naar ons inspiratieseminar met de Amerikaanse proffotograaf Mike Larson. Voor wie Mike nog niet kent, Mike is een uiterst succesvolle huwelijksfotograaf in Californië. Hét kenmerk van zijn zonder uitzondering prachtige (huwelijks)foto’s is de manier waarop hij heel slim en subtiel met behulp van California Sunbounce reflectie- en doorlichtschermen speelt met het bestaande (zon)licht. Zonder gesleep met flitsers of lampen creëert Mike met deze unieke reflectieschermen het perfecte licht. Ook op de lastigste locaties.

Maar behalve succesvol fotograaf is Mike Larson ook iemand die het erg leuk vindt om zijn kennis met anderen te delen. Dat doet hij op  zo’n aanstekelijke  manier dat je er wel enthousiast van moet worden.

Het inspiratieseminar bestaat uit verschillende delen. Mike geeft een presentatie van zijn werk en vertelt over zijn fouten en successen, en over welke ’tools’ je nodig hebt om een uniek en winstgevend bedrijf op te zetten. Daarna laat hij tijdens een ‘live shoot’ zien hoe je een klant een geweldige herinnering kunt meegeven en hoe je daarmee je bedrijf kunt laten groeien.

Is fotografie jouw ding, dan mag je dit seminar niet missen. Meld je nu meteen aan en laat je inspireren door het enthousiasme van deze wereldberoemde pro. Wees er snel bij, want vol = vol. Maar wees gewaarschuwd want na deze dag heb je nog maar zin een ding. Fotograferen!

  • Data: 11,12 en 13 mei
  • Kosten: € 75,00 inclusief BTW (inclusief koffie, thee en lunch)