terug

Hasselblad komt met full-frame spiegelreflex

Schermafbeelding 2014-02-04 om 10.17.37
Hasselblad lanceert full-frame spiegelreflex camera voor de fotograaf die zowel stijl als kwaliteit zoekt aldus het Hasselblad persbericht. De nieuwe Hasselblad HV wordt per direct leverbaar en zal € 8.500 ( excl. BTW ) gaan kosten.
Hasselblad vergroot met deze camera zijn portfolio consumenten camera’s en zoals de eerdere compacte modellen valt ook de focus op ergonomie en hoogwaardige materialen hier op. De camera is precies hetzelfde als de Sony A99 maar van buiten gemaakt met materialen als titanium, hoogwaardig aluminium en voorzien van een speciale coating (PVD-coated) die bijna net zo hard is als diamant.
Naast een zeer sterke behuizing heeft de HV een 24,3 megapixel full – frame sensor, een dual-AF systeem, een ISO bereik van 100 tot 25,600 ASA, en een Full-HD filmfunctie in 60P/24P progressive, twee SD sloten, GPS, een elektronische XGA OLED zoeker, een kantelbaar LCD display en ingebouwde stabilisatie. De camera wordt verkocht met een Carl Zeiss 24 – 70mm F2.8 zoomlens en geleverd in een stevige water- en lucht dichte koffer.
Links:
bekijk de HV brochure : HV-brochure.pdf
Speciale website : hasselblad-hv.com
Hasselblad-HV_front_wHasselblad-HV_side_wHasselblad-HV_rear_wHasselblad-HV_top_w