terug

GKf presenteert boeken

Floris in zijn Dutchtub - © Thijs Wolzak
Floris in zijn Dutchtub – © Thijs Wolzak
Beroepsvereniging GKf presenteert op 5 juni 2013 het nieuwe jaarboek op het Fotofestival Naarden in de Grote Kerk. Het jaarboek bevat werk van bijna honderd aangesloten fotografen. Daarmee laat het boek een goede dwarsdoorsnede zien van de leden van de GKf, die op allerlei terreinen in de fotografie actief zijn. Naast recent werk van de leden staan er ook foto’s in uit het archief van het Maria Austria Instituut en Hollandse Hoogte van oud-leden van de vereniging. Het jaarboek is vormgegeven door Teun van der Heijden en Sandra van der Doelen.
Tegelijk met de presentatie van het jaarboek vertellen twaalf GKf-leden over hun recent uitgebrachte fotoboek. De boeken van Freek van Arkel, Jan Banning, Dorothee Bavinck, Diana Blok, Annie van Gemert, Reinier Gerritsen, Simone Henken, Ellen Kok, Luuk Kramer, Anaïs López, Anne Marie Trovato en Dirk Wiersema zullen tijdens de bijeenkomst te zien zijn.
Het jaarboek ‘GKf Fotografen 2013-2014’ kost € 24,95 exclusief verzendkosten. De presentatie van de boeken begint om 18:00.


Bekijk ook deze items