terug

Fotokroniek #13: Jimmy Nelson in Amsterdam

97152-650-366
foto: Jimmy Nelson

Op Maandag 10 maart om 20.00 uur is in de grote zaal van Pakuis De Zwijger te amsterdam het vervolg op zijn optreden tijdens de laatste aflevering van De Donkere Kamer in januari spreekt Jimmy Nelson een avond lang solo over zijn recente masterpiece Before they pass away; over zijn fascinaties, unieke werkwijze, zoektocht naar geld en alle andere zaken die ten grondslag liggen aan het huidige succes.
€ 5 entree. Meld je voor dit programma aan via de volgende link: http://www.dezwijger.nl/97153/nl/fotokroniek-13-jimmy-nelson
Luister hieronder naar Jimmy Nelson bij TEDx

Laat je meenemen in het verhaal achter de fotografie: wie is de fotograaf achter de foto? BijFotokroniek gaan we de diepte in: het project of het boek van één (internationale) topfotograaf staat centraal. De lezing wordt door de fotograaf zelf gegeven, dus kom luisteren naar bijzondere verhalen. Verhalen over mensen, over techniek, over organisatie en over passie. Fotokroniek komt tot stand door middel van een samenwerking tussen De FotografenFederatiePhotoQ en Pakhuis de Zwijger.
pf8-2013-spread1
Pf nr 8 2013 : foto Jimmy Nelson