terug

Expositie Rolling Stones

Op 12 juli 2012 is het precies 50 jaar geleden dat de Rolling Stones hun eerste optreden gaven in de Londense Marquee Club. Dit wordt groots gevierd in Nederland op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. V!P’s International Art Galleries opent vanaf 19.00 uur de grootste fototentoonstelling ooit gewijd aan The Rolling Stones.
In een aantal pakhuizen zijn 8 tentoonstellingen te zien. Ruim 300 foto’s van meer dan 30 fotografen inclusief niet eerder vertoonde foto’s. Een aantal fotografen zijn op 12 juli aanwezig bij de opening. Het Westelijk Handelsterrein, een meer dan 100 jaar oud pakhuizencomplex met restaurants, bars, galeries en winkels, staat donderdag 12 juli volledig in het teken van het vijftigjarig bestaan van de Rolling Stones. Opening van de unieke The Stones 50 tentoonstelling en de boekpresentatie van The Rolling Stones 50.
Om 22.00 is de presentatie van de Nederlandse editie van The Rolling Stones 50, het officiële jubileumboek, wereldwijd het enige geautoriseerde boek. Het boek is geschreven door Mick, Keith, Charlie en Ronnie zelf, die dit boek zien als een spectaculaire dankbetuiging aan al hun fans over de hele wereld.
Er zijn verschillende arrangementen, van alleen entree (€ 15,00) tot een driegangendiner + jubileumboek (€ 75,00) in een van de bijzondere restaurants ( op het Westelijk Handelsterrein. Reserveer nu je arrangement of entreekaartje. Kijk voor meer informatie op thestones50.nl.