terug

Epson SC-P600 printer

De SureColor SC-P600, een A3+ fotoprinter voor professionele kwaliteit fotoafdrukken is de eerste fotoprinter van Epson gebaseerd op de nieuwe printkop techniek die als Sure Color gebruikt gaat worden in zo ongeveer alle printers die Epson maakt en gaat maken.
De SC-P600 maakt gebruik van de Ultrachrome HD en Vivid magenta inkt die negen kleuren inkt bevat. Met deze inkten kan een heel diep zwart, dMax 2,84, worden bereikt, in combinatie met een heel ruim kleurbereik. De printer is voorzien van WiFi direct voor draadloos printen vanaf de telefoon of het tablet. De printer ondersteunt Apple’s AirPrint, Epson connect en Google Cloud print.
Epson SureColor SC-P600 photo printer 2
Een A3 afdruk maken kost minder dan 3 minuten, twee gescheiden papier toevoeren maken afdrukken op veel verschillende materialen mogelijk, terwijl er ook van de rol geprint kan worden, bijvoorbeeld voor panorama foto’s. De SC-P600 kan via een aanraakscherm worden bediend, wat het instellen erg eenvoudig maakt, wat vooral handig is als de printer niet met een computer is verbonden.