terug

Epson Photography Art & Print Academy

Dit weekend het 2e Eddy van Wessel en Epson workshop weekend @ Rooms of Red Bull. Van de Londonse rapper Bangbang tot de woestijn van Irak. Eddy van Wessel heeft in zijn tijd zoveel verschillende beelden voor zijn lens gehad dat je bijna zou denken dat hij ze niet allemaal zelf heeft geschoten.

De kracht van Eddy van Wessel ligt in zijn drang het verhaal van de mensen eerlijk en oprecht te vertellen. De portretten in zijn oeuvre jagen schrik in de harten van een ieder die bij deze conflicten betrokken is.

Kom naar Rooms of Red Bull (Oudezijds Achterburgwal 24, Amsterdam) en laat je inspireren door de verhalen en avonturen van Eddy van Wessel. Aansluitend gaan we de straten van Amsterdam op om de ware identiteit van wat in jouw ogen typisch Amsterdam is vast te leggen. Bij terugkomst gaan we samen met Eddy de door jouw gecreëerde serie foto’s in Photoshop bewerken en printen met onze Epson printers.

Wie: De workshops van Rooms of Red Bull zijn voor iedereen die het leuk vindt te
fotografen en bovendien zijn ze geheel kosteloos.

Wat: Meld je aan via RedBull5Pics@gmail.com voor een van de Eddy van Wesselworkshops: zaterdag 11 / zondag 12 juli 2009

Waar: Rooms of Red Bull, Oudezijds Achterburgwal 24, Amsterdam

Tijd: Van 13.00 tot 18.00 enige uitloop mogelijk.

Ga ook naar www.RedBull5Pics.nl en doe mee met de Red Bull 5 Pics fotografiechallenge 2009. Upload you serie van 5 foto’s en maak kans op een geheelverzorgd fotografie weekend met masterclasses van Zoom, GUP magazine, Foam
fotografie museum Amsterdam, Elza Jo & Jaron Korvinus en Playboy!