terug

Elinchrom nieuws

Litemotiv

ElinchromLitemotiv
In aanvulling van de Deep Octa-lijn zijn er twee parabolische softboxen aan het Elinchrom assortiment toegevoegd onder de naam Litemotiv. De Litemotiv softbox heeft zestien zilveren reflectievlakken die zorgen voor perfect circulair catch-light. Door de robuuste tilthead heeft de Litemotiv de mogelijkheid om het licht exact te positioneren. De Litemotiv softbox komt in twee diameters, 120 en 190cm.

Fresnel Spot

ElinchromFresnelSpot
De Elinchrom Fresnel creëert een klassiek cinema / theaterlicht dat de Fresnel Spot FS30 een geliefd artikel maakt voor fashion,- of beautyfotografie. De FS30 heeft een hoogwaardige fresnellens met een diameter van 30cm, een variabele lichtbundel die in te stellen is van 20° tot 45° , daarbij levert de Fresnel Spot krachtig gebundeld licht met zeer diepe schaduwen.

Ranger Quadra Reflector Adapter MK-II

elinchromquadrahybrid
De Elinchrom Ranger Quadra Reflector Adapter MK-II is uitgerust met dubbele mounting waardoor het combineren met nog zwaardere en grotere lichtvormers mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast beschikt de MK-II over een extra paraplu connectie voor het monteren van paraplu’s waarvan de paraplubuis dikker is dan de standaard 7 mm.

Quadra Protective Cap

ElinchromBeschermkap
Klein en fijn, maar toch zo belangrijk! De Elinchrom Quadra Protective Cap. Deze beschermkap voor de Ranger Quadra lampkop A & S beschermt de flitsbuis tegen bijna alle transport en opberg risico’s.
 

ProTec Bag Trolley

 
De Elinchrom ProTec Bag Trolley is uitgevoerd met een zeer degelijke stof en stevige ritssluitingen. De binnenzijde heeft flexibele compartimenten die volledig aanpasbaar zijn. Dit maakt de trolley geschikt om studiomateriaal van verschillende afmetingen al rijdend te verplaatsen.