terug

Je eigen werk in Pf?

PortfolioPrijs Pf
Jouw eigen portfolio in het decembernummer van Pf ? Het kan! Doe mee aan de Pf Portfolio Prijs 2013 en maak kans op publicatie van jouw eigen werk. De tweede editie van deze online fotografiewedstrijd gaat vandaag van start en je kunt inzenden tot 11 november 2013 via pf.nl/portfolioprijs. De organisatie rekent op minstens zo veel inzendingen als in 2012.
De vakjury bepaalt
Uit alle inzendingen kiest de vakjury haar favorieten en drie uiteindelijk winnaars. De vakjury 2013 bestaat uit Eddy van Wessel, Eduard de Kam, Jan Paul Mioulet en Bianca van der Werf (winnares Portfolio Prijs 2012). Aan hen de zware taak om jullie inzendingen te beoordelen, vorig jaar had de jury een editie een hele kluif aan de ruim 300 inzendingen beoordelen. De 3 winnaars van de juryprijzen winnen tevens mooie prijzen, waaronder een Eizo monitor.
Pf Publieksprijs
Het publiek kiest haar eigen favoriet; de inzending met de meeste stemmen wordt beloond met de Pf Publieksprijs.
Vanaf 16 oktober kan er gestemd worden voor de Pf Publieksprijs. Hiervoor kun je als inzender handig gebruik maken van je (online) netwerk.
Doe ook mee
Toon je mooiste werk op pf.nl/portfolioprijs.nl
Upload drie foto’s van je beste serie of werk en geef er een korte toelichting bij. Inzenden kan vanaf 4 oktober tot en met 11 november 2013.