terug

Een nieuw gezicht

Jan Paul Mioulet, hoofdredacteur P/f

P/f heeft een nieuwe hoofdredacteur. Edie Peters heeft het stokje overgedragen om meer tijd vrij te maken voor PhotoQ. Wij bedanken hem voor bijna twee jaar P/f hoofdredacteurschap. In die tijd is het abonneebestand van P/f gegroeid, wat knap is in de huidige drukke bladenmarkt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat daarmee het blad af is en we er verder niets meer aan gaan verbeteren.
Als fotograaf die de afgelopen jaren daadwerkelijk zijn brood achter de camera verdiend heeft, weet ik hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het vakgebied, zowel technisch als creatief. Stilstand is ook in de fotografie achteruitgang. Daarom zal P/f niet alleen blijven inspireren met het beste wat er aan fotografie in binnen- en buitenland gemaakt wordt, maar gaan we ook meer informeren over allerlei ontwikkelingen waar de vakfotograaf in deze tijd tegen aan loopt. Voor de technische artikelen willen we vaker fotografen vragen mee te werken aan het testen van apparatuur. Technische specificaties staan er genoeg op het web. Maar hoe apparatuur werkt in de handen van professionals is waar het werkelijk om gaat. En met uw medewerking kunnen we dat ook echt laten zien.
Zo wordt P/f nog meer een blad voor en door vakfotografen en echte ‘eye-candy’ om aan klanten en opdrachtgevers te laten zien. Het is wel een proces dat je niet van het ene nummer op het andere even kan voltooien. Wie daaraan mee wil werken kan mij mailen op professionelefotografie@eisma.nl met een vermelding van uw specialisme. En misschien draagt u dan binnenkort zelf bij aan meer lees- en vooral kijkgenot in uw eigen P/f.
Jan Paul Mioulet, hoofdredacteur.