cover pf 1 2016

DuPho en de redactie van Pf hebben een intensieve samenwerking. In dat kader heeft de uitgever van Pf het voor DuPho mogelijk gemaakt dit eerste jaar het vakblad Pf aan al haar leden –dus ook aan jou- cadeau te doen. Op deze manier blijf je als vakfotograaf continu op de hoogte van belangrijke informatie en de laatste ontwikkelingen. Zonder actie van jouw kant is het decembernummer van Pf, inclusief de extra interessante Pf Beeldspecial, echter het laatste nummer dat ‘voor niets’ op de mat valt.

Daarom ontvang je een zeer speciaal en exclusief aanbod om als DuPho-lid het abonnement op Pf in 2016 voort te zetten. Voor slechts  €62,- ontvang je een jaar lang het vakblad thuis op de mat met daarbij als extra inspiratie onder meer de Pf Beeldspecial en de Pf Bewegend Beeld special.

Speciaal voor DuPho-leden een jaar lang 8 keer Pf + 3 specials.

Exclusief voor alle DuPho-leden met een Pf-abonnement is ook de online versie van Pf beschikbaar en kun je gebruikmaken van verschillende extra aanbiedingen. *

 

Mis deze actie niet en vul onderstaand formulier in om het abonnement aan te vragen. Je ontvangt vervolgens een factuur per post.

* Het tweede jaar en de daaropvolgende jaren krijg je als DuPho-lid 25 procent korting op een regulier jaarabonnement Pf.