terug

Down and Out in the South heel even gratis

© Jan Banning
© Jan Banning
De Nederlandse documentaire fotograaf Jan Banning brengt zijn nieuwe fotoboek Down and Out in the South, waarvan een deel is gepubliceerd als portfolio in Pf, uit in twee versies. Het gedrukte boek wordt op 18 mei gelanceerd op het Fotofestival Naarden. Daarnaast is er ook een iBook voor de iPad. Dat bevat dezelfde elementen als het gedrukte boek, aangevuld met enkele films over Jan Banning zelf en de totstandkoming van het project. Het was de bedoeling dat er een gratis teaser beschikbaar zou komen, naast een betaalde volledige versie. Maar door een foutje is Down and Out in the South nu gratis te downloaden in de iTunes store. Op facebook zegt Jan Banning: “After overcoming huge bureaucratic problems we have managed to make the digital version of our photo book “Down and Out in the South” available in the iTunes store. However, because some incomprehensible confusion, not just the free teaser but also the entire book is offered for free.
We will try to correct that mistake asap. The book is supposed to cost EUR 9.50 (USD 12). But things being as they are, you might as well take advantage of this situation by downloading it asap.”
Wie wil kan dus het boek voor zolang het duurt gratis downloaden. Het boek is voorlopig alleen geschikt voor de iPad. Zowel het ebook als de gedrukte versie zijn ook te koop op de site van Jan Banning zelf. Tot 18 mei kost het gedrukte boek € 30,00, daarna gaat het € 35,00 kosten. Verzendkosten zijn inbegrepen. Het ebook kost € 9,50.


Bekijk ook deze items