terug

Delkin Black SDcard

Delkin heeft een nieuwe reeks sterke SD cards in productie genomen. Ze zijn bestand tegen water, stof en extreme temperaturen en praktisch gesproken onbreekbaar. Ze komen met een gratis service waarbij je binnen 48 uur zonder mankeren een nieuwe krijgt als je vindt dat er toch wat mee mis is. Maar naast degelijk zijn ze ook snel, met een maximale schrijf/lees snelheid van 99 MB/sec.
belkinblack
De Delkin Black SD cards worden gemaakt door gebruik te maken van een spuitgiet proces dat afwijkt van het gangbare gelijmde ontwerp. De combinatie van dit productieproces en het moderne materiaal zorgt voor een degelijkheid van de black SD cards dat bij de ganbare kaarten niet te vinden is. Ze zijn mede door het productie proces heel betrouwbaar en stevig. Naast die sterke constructie levert deze bouwwijze ook het feit dat ze bestand zijn tegen water stof en schokken. Ze kunnen gebruikt worden bij temperaturen van -40°C tot 85°C, van de polen tot de Sahara zeg maar.
De verzekering tegen welke vorm van schade ook is natuurlijk ook gebaseerd op de stevigheid van de constructie. Samen met een nieuwe krijg je een envelop om de oude weer terug te sturen. De Black cards worden geleverd in 32GB, 64GB en 128GB, en hebben elk een eigen serienummer. Leessnelheid tot 99 MB/s, schrijfsnelheid tot 80 MB/s, en ze vallen onder de USH-I snelheid class 3, voldoende voor de meeste 4K toepassingen.