terug

De Olympus PEN gratis een dag op proef

Olympus wil het brede publiek graag kennis laten maken met de Olympus PEN, de nieuwe revolutionaire camera die 16 juni jl. werd geïntroduceerd. Olympus biedt consumenten nu de mogelijkheid om de nieuwe Micro Four Thirds-camera gratis een dagje te testen.

Op 16 juni heeft Olympus de PEN op de markt gebracht: een digitale camera met uitwisselbare objectieven maar zónder spiegelbox. Dit eerste Micro Four Thirds-model maakt indruk met het compacte formaat, de retrostijl en het ongekende gebruiksgemak – en biedt dezelfde kwaliteit als een spiegelreflex. Deze nieuwe ultra­compacte camera is ook geschikt voor het maken van films van HD-kwaliteit waarbij de scherptediepte kan worden aangepast en creatieve filters kunnen worden toegepast, net als bij foto-opnamen.

LEEN-EEN-PEN actie

Om iedereen de kans te geven om de voordelen van de PEN zelf te ervaren, heeft Olympus een actie opgezet onder naam ‘LEEN EEN PEN’. In het kader van deze actie kunnen consumenten de PEN een dagje lenen.

PEN Promo Tour

Aanmelden voor de testdag kan uitsluitend tijdens de speciale PEN Promo Tour die nog tot en met eind oktober door het land trekt. Tijdens deze toer kunnen bezoekers de camera en de vele accessoires bij de truck komen bekijken. Ook kunnen ze met al hun vragen terecht bij de deskundige medewerkers die alle geheimen van de PEN kennen. En wie zijn NAW-gegevens achterlaat bij de Promo Truck wordt door Olympus uitgenodigd voor een gratis testdag.

Informatie over de PEN Promo Tour is beschikbaar op de website www.olympus-pen-promo-tour.nl. Hier vindt u ook een overzicht met data, tijden en locaties.


Bekijk ook deze items